MoveRootElement Example for Delphi

procedure TForm1.DSDeleteModuleClick(Sender: TObject);
var
   nRet1: Integer;
   nRet2: Integer;
begin
   LEADDicomDS1.EnableMethodErrors:= True;
   //move to first element in Data Set
   LEADDicomDS1.MoveFirstElement (False);
   LEADDicomDS1.FindTag (LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentElement().Tag);
   ShowMessage('Element: ' + LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentTag().Name);

//move to next element in the same level of the Data Set
   LEADDicomDS1.MoveNextElement(True);
   LEADDicomDS1.FindTag (LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentElement().Tag);
   ShowMessage('Element: ' + LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentTag().Name);

//move to last element in the same level of the Data Set
   LEADDicomDS1.MoveLastElement(True);
   LEADDicomDS1.FindTag (LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentElement().Tag);
   ShowMessage('Element: ' + LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentTag().Name);

//move to previous element in the same level of the Data Set
   LEADDicomDS1.MovePrevElement(True);
   LEADDicomDS1.FindTag (LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentElement().Tag);
   ShowMessage('Element: ' + LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentTag().Name);

//find the first element that has a child
   LEADDicomDS1.EnableMethodErrors:= False;
   nRet1:= LEADDicomDS1.MoveFirstElement (False);
   while (nRet1 = 0) do
   begin
     nRet2:= LEADDicomDS1.MoveChildElement;
     if(nRet2 = 0)then
     begin
         LEADDicomDS1.FindTag (LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentElement().Tag);
         ShowMessage('Element: ' + LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentTag().Name);
         nRet1:= 1; //end loop
     end;
     if(nRet1 <> 1)then
     begin
         //check next element in this same level
         nRet1:= LEADDicomDS1.MoveNextElement(True);
     end;
   end;

LEADDicomDS1.EnableMethodErrors:= True;
   //move back to the element//s parent
   if(nRet1 = 1)then
   begin
      LEADDicomDS1.MoveParentElement();
      LEADDicomDS1.FindTag (LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentElement().Tag);
      ShowMessage('Element: ' + LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentTag().Name);
   end;
end;