NetReceiveNSetResponse Example for Delphi

procedure TForm1.LEADDicomNet1NetReceiveNSetResponse(ASender: TObject;
  hNet: Integer; nPresentationID, nMessageID: Smallint; const pszClass,
  pszInstance: WideString; nStatus, hDS: Integer);
var
   NewNode: TTreeNode;
   nRet: Integer;
   strName: String;
begin
   NewNode:= TreeView1.Items.Add(TreeView1.Selected, 'Command Set - ' + 'N-SET-RESPONSE');
   NewNode.MakeVisible();

TreeView1.Items.Add(NewNode, 'Presentation ID: ' + IntToStr(nPresentationID));
   TreeView1.Items.Add(NewNode, 'Message ID: ' + IntToStr(nMessageID));
   nRet:= LEADDicomDS1.FindUID (pszClass);
   if(nRet = 0)then
   begin
      strName:= LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentUID().Name;
      TreeView1.Items.Add(NewNode, 'Affected SOP Class: ' + strName + ' - ' + pszClass);
   end
   else
      TreeView1.Items.Add(NewNode, 'Affected SOP Class: ' + pszClass);

TreeView1.Items.Add(NewNode, 'Affected SOP Instance: ' + pszInstance);
   TreeView1.Items.Add(Newnode, 'Status: ' + IntToStr(nStatus));