SendCStoreRequest Example for Delphi

var
   nRet: Integer;
   hPDU: LongInt;
   nID: Integer;
   strClassUID: String;
   strInstanceUID: String;
begin
   //send a store request to the server
   hPDU:= LEADDICOMNet1.GetAssociate (LEADDICOMNet1.hNet);

//pick the data set to send
   nRet:= LEADDicomDS1.LoadDS ('e:\images\dicom16.dic', 0);
   if(nRet <> 0)then
   begin
      Application.MessageBox('Error Loading Data Set!', 'Error', MB_OK);
      Screen.Cursor:= crDefault;
      Exit;
   end;
   LEADDicomDS1.FindFirstElement (TAG_SOP_INSTANCE_UID, False);
   LEADDicomDS1.GetStringValue (0, 1);
   strInstanceUID:= LEADDicomDS1.StringValues [0];

LEADDicomDS1.MoveFirstElement (False);
   LEADDicomDS1.FindFirstElement (TAG_SOP_CLASS_UID, False);
   LEADDicomDS1.GetStringValue (0, 1);
   strClassUID:= LEADDicomDS1.StringValues [0];

//send the command set
   nID:= LEADDICOMNet1.FindPresentationAbstract (hPDU, strClassUID);
   if(nID = 0)then
   begin
      nRet:= LEADDicomDS1.FindUID (strClassUID);
      if(nRet = 0)then
         ShowMessage('Abstract Syntax, ' + LEADDicomDS1.DefaultInterface.Get_CurrentUID().Name + ', Not Supported by Association!')
      else
         ShowMessage('Abstract Syntax, ' + strClassUID + ', Not Supported by Association!');

Screen.Cursor:= crDefault;
      Exit;
   end;

LEADDICOMNet1.SendCStoreRequest(LEADDICOMNet1.hNet, nID, 999, strClassUID, strInstanceUID, COMMAND_PRIORITY_MEDIUM, '', 0, LEADDicomDS1.hDicomDS);

Screen.Cursor:= crDefault;
end;