J2KSetDefaults example for Delphi

var
    Msg: String;
begin
   LEADImage1.UnlockSupport (L_SUPPORT_J2K, L_KEY_J2K);

//Display all the default JPEG2000 advanced options
   LEADImage1.J2KSetDefaults();

if (LEADImage1.J2KUseColorTransform) then
       msg := msg + 'J2KUseColorTransform = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KUseColorTransform = False' + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KDerivedQuantization ) then
       msg := msg + 'J2KDerivedQuantization = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KDerivedQuantization = False' + Chr(13);

msg := msg + 'J2KXOsiz := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KXOsiz) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KYOsiz := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KYOsiz) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KXTsiz := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KXTsiz) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KYTsiz := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KYTsiz) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KXTOsiz := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KXTOsiz) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KYTOsiz := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KYTOsiz) + Chr(13);

msg := msg + 'J2KDecompLevel := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KDecompLevel) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KProgressOrder := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KProgressOrder) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KCodBlockWidth := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KCodBlockWidth) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KCodBlockHeight := ' + IntToStr(LEADImage1.J2KCodBlockHeight) + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KCBS_SelectiveACBypass ) then

msg := msg + 'J2KCBS_SelectiveACBypass = True' + Chr(13)
   else
       msg := msg + 'J2KCBS_SelectiveACBypass = False' + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KCBS_ResetContextOnBoundaries ) then
       msg := msg + 'J2KCBS_ResetContextOnBoundaries = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KCBS_ResetContextOnBoundaries = False' + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KCBS_TerminationOnEachPass ) then
       msg := msg + 'J2KCBS_TerminationOnEachPass = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KCBS_TerminationOnEachPass = False' + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KCBS_VerticallyCausalContext ) then
       msg := msg + 'J2KCBS_VerticallyCausalContext = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KCBS_VerticallyCausalContext = False' + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KCBS_PredictableTermination ) then
       msg := msg + 'J2KCBS_PredictableTermination = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KCBS_PredictableTermination = False' + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KCBS_ErrorResilienceSymbol ) then
       msg := msg + 'J2KCBS_ErrorResilienceSymbol = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KCBS_ErrorResilienceSymbol = False' + Chr(13);

msg := msg + 'J2KGuardBits = ' + IntToStr(LEADImage1.J2KGuardBits) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KDerivedBaseMantissa = ' + IntToStr(LEADImage1.J2KDerivedBaseMantissa) + Chr(13);
   msg := msg + 'J2KDerivedBaseExponent = ' + IntToStr(LEADImage1.J2KDerivedBaseExponent) + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KUseSOPMarker ) then
       msg := msg + 'J2KUseSOPMarker = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KUseSOPMarker = False' + Chr(13);

if ( LEADImage1.J2KUseEPHMarker ) then
       msg := msg + 'J2KUseEPHMarker = True' + Chr(13)
   else
        msg := msg + 'J2KUseEPHMarker = False'+ Chr(13);

ShowMessage (msg);