LEADTOOLS Support
Multimedia
Multimedia SDK Questions
Re: Step-to-Step Deploy my app with Multimedia SDK
This topic and its replies were posted before the current version of LEADTOOLS was released and may no longer be applicable.
#1
Posted
:
Friday, October 31, 2008 2:10:01 AM(UTC)
Groups: Registered
Posts: 5
Hello.I'm developing a multimedia application and I decided to use LEADTOOLS Multimedia SDK. So I tryed to use the evalution version to see how is working/ if it's difficult to use/etc. I have created a basic application that uses some com objects from the SDK and I tried to test my app on another machine.So I copied my app on that machine.In the exe folder I copied all the dll that I used as reference and I registered with regsvr32 2 dll: ltmm16.dll and dskernel2.dll but when I run the app is not working at the following line: ltmmPlayClass b = new ltmmPlayClass(). I don't receive any error. What I must do? I'm developing my app in Visual C#. Thanks!
#2
Posted
:
Sunday, November 2, 2008 5:07:44 AM(UTC)
Groups: Guests
Posts: 3,022
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Johnny,
For applications that create the controls dynamically (for example using CreateObject or using New keyword), creating the control will NOT work, because our control is licensed.
You can either draw the control on the form (if you have a Winform application) or pass the license to the control. I have used the code below to dynamically create a Convert control. Please try it with the ltmmPlayClass.
//-----------------------
AxltmmConvertCtrl1 = new AxLTMMLib.AxltmmConvertCtrl();
System.Reflection.FieldInfo f;
f = typeof(AxHost).GetField("licenseKey", System.Reflection.BindingFlags.NonPublic | System.Reflection.BindingFlags.Instance);/*licenseKey*/
f.SetValue(AxltmmConvertCtrl1, "LEAD Multimedia Library Copyright (c) 1991-2007 LEAD Technologies, Inc.");
Controls.Add(AxltmmConvertCtrl1);
//-----------------------
#3
Posted
:
Sunday, November 2, 2008 7:45:25 AM(UTC)
Groups: Registered
Posts: 5
Can I use it with the Interop? Because I don't use winforms. How I must do?
#4
Posted
:
Monday, November 3, 2008 5:18:51 AM(UTC)
Groups: Guests
Posts: 3,022
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Yes, you can use Interop. One way to do that, is to add a temporary for to your application, add our Play control and remove the temporary control. The AxltmmPlay class will remain and you can use it.
#5
Posted
:
Tuesday, November 4, 2008 1:01:10 AM(UTC)
Groups: Registered
Posts: 5
I don't understand.I tried this:
ltmmPlayCtrl a = new ltmmPlayCtrl();
but is not working.i don't receive any error but is not creating the object.
#6
Posted
:
Tuesday, November 4, 2008 5:29:15 AM(UTC)
Groups: Guests
Posts: 3,022
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Johnny,
Have you tried the code I sent you in the first reply to dynamically create a ltmmPlayCtrl? If yes, did you face any errors?
If not, can you please try it?
#7
Posted
:
Tuesday, November 4, 2008 6:11:19 AM(UTC)
Groups: Registered
Posts: 5
I tried the first code and I get the error:
Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
#8
Posted
:
Wednesday, November 5, 2008 4:27:58 AM(UTC)
Groups: Guests
Posts: 3,022
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Before any COM Object can be used, it must be registered. Did you try to manually register the controls using REGSVR32.EXE? I know that you said you have already done that, but this error indicates that they are not registered.
For more information about the DLLs that you need to distribute, please refer to the following topic in "LEADTOOLS Multimedia COM Help File":
- Multimedia Files You Must Include With Your Application (Redistributables)
If you have done that and still get this error, it might have to do with a permissions problem in the registry. In all cases, Windows does not allow COM objects to be registered unless the process doing the registration has sufficient privileges.
If you still can't find the source of the problem, please create a new small sample project (not your full application) that shows the problem and put it in a ZIP or RAR file. You can either attach it here or send it to
support@leadtools.com and mention this post.
#9
Posted
:
Wednesday, November 5, 2008 7:06:01 AM(UTC)
Groups: Registered
Posts: 5
The strange this is that if I compile and use the Player Sample from Leadteak SDK Sample I don't receive any error.In my sample I receive the error. I composed an email with my sample and sent it.
#10
Posted
:
Thursday, November 6, 2008 4:46:26 AM(UTC)
Groups: Guests
Posts: 3,022
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Johnny,
I have received your email and your attachment. I will continue to work with you on this issue through email.
LEADTOOLS Support
Multimedia
Multimedia SDK Questions
Re: Step-to-Step Deploy my app with Multimedia SDK
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.